Υπηρεσίες

Η Tersus Facility Services με το εξιδεικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, αλλά και με την πολυετή εμπειρία των στελεχών της στο Facility Management, εξασφαλίζει ολοκληρωμένες λύσεις υπηρεσιών σε επαγγελματικούς αλλά και ιδιωτικούς χώρους.

Ενδεικτικές υπηρεσίες:

Καθαρισμός Γραφείου

Βασική µας προτεραιότητα είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς και υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος, ανταποκρινόμενου στις ανάγκες και απαιτήσεις των έργων.

Καθαρισμός Καταστήματος

Με την καθημερινή εκπαίδευση του ανθρωπίνου δυναμικού µας και τη συνεχή επένδυση της Tersus Facility Services σε εξειδικευμένο μηχανολογικό εξοπλισμό και υλικών καθαρισμού, επιτυγχάνουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα στους καθαρισμούς επαγγελματικών χώρων, όσο μικροί ή μεγάλοι είναι αυτοί.

Καθαρισμός Σπιτιού

Με τα εξειδικευμένα κινητά συνεργεία της εταιρείας µας, αναλαμβάνουμε αρχικούς ή γενικούς καθαρισμούς οικιών. Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό µας θα σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου µε την προσοχή και την λεπτομέρεια που χρειάζεται ένας ευαίσθητος χώρος όπως η οικία σας.

Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις

Η Tersus Facility Services αναλαμβάνει εργασίες pest control επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων. Με μεθόδους συντήρησης αλλά και καταπολέμησης των παρασίτων, επεμβαίνουμε µε αποτελεσματικότητα και διατηρούμε ένα περιβάλλον υγειές, εξαλείφοντας κάθε κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Κατασκευή Κήπων

Η Tersus Facility Services αναλαμβάνει εργασίες κατασκευών και συντηρήσεων κήπων σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους. Προσφέρουμε υπηρεσίες σχεδιασμού και υλοποίησης έργων πρασίνου µε βάση τις χρηστικές σας ανάγκες, δημιουργώντας µία μοναδική αισθητική ταυτότητα.

Υπηρεσίες Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων

Η Tersus Facility Services προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαχείρισης στερεών µη επικίνδυνων αποβλήτων. Αναλαμβάνουμε αποκομιδή και μεταφορά απορριμμάτων, ανακυκλώσιμων υλικών αλλά και ογκωδών απορριμμάτων.