Προληπτική απολύμανση για τον Κορονοϊό COVID 19

Στην προσπάθεια λήψης επιπρόσθετων μέτρων για την καλύτερη δυνατή προστασία των επαγγελματικών χώρων εργασίας, στα πλαίσια της ελαχιστοποίησης της διασποράς των ασθενειών μέσω των επιφανειών θα θέλαμε να σας αναλύσουμε τις προτάσεις μας.
Οι επιστήμονες ανησυχούν πολύ για την εξάπλωση του Κορονοϊού καθώς είναι πολύ επικίνδυνος για τις ευπαθής ομάδες και κυρίως για τους ηλικιωμένους. Η προληπτική απολύμανση για διάφορα μικρόβια όπως ο Κορονοϊός, άλλους ιούς κτλ κρίνεται ζωτικής σημασίας όταν έχουμε κάποιο κρούσμα ή την σοβαρή υπόνοια μόλυνσης σε έναν χώρο.
Η προληπτική απολύμανση για Κορονοϊό και για άλλους ιούς πρέπει να εφαρμόζεται σε όλους τους χώρους με μεγάλη επισκεψιμότητα όπως γραφεία, γυμναστήρια, δημόσια κτήρια κτλ.

Τρόπος εφαρμογής προληπτικής απολύμανσης για τον Κορονοϊό

Η εφαρμογή απολύμανσης έχει σαν κύριο στόχο την εξουδετέρωση του μικροβιακού φορτίου στις επιφάνειες. Πραγματοποιείται με ψεκαστήρα ψυχρής εκνέφωσης και με τον τρόπο αυτό το απολυμαντικό κατανέμεται σε ολόκληρο τον όγκο του κτιρίου που εφαρμόζεται. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε όλα τα σημεία επαφής με τα χέρια του προσωπικού. Η δράση του εγκεκριμένου απολυμαντικού από τον ΕΟΦ οφείλεται στην ισχυρή οξειδωτική ικανότητα και όχι σε αντιδράσεις χλωρίωσης, ενώ αποφεύγεται πλήρως η παραγωγή καρκινογόνων χλωροπαραγώγων.
Μετά την εφαρμογή παραδόθηκε πιστοποιητικό απολύμανσης υπογεγραμμένο από τον επιστημονικό μας συνεργάτη.

Παράδειγμα εφαρμογής μπορείτε να δείτε και στο κανάλι μας στο YouTube.