Καθαρισμός τζαμιών κτηρίου με απιονισμένο νερό.

Οι εργασίες αφορούν τον καθαρισμό όλης της πρόσοψης (πάνελ και υαλοπετάσματα) και τα τζάμια περιμετρικά του κτηρίου μέσα-έξω και συγκεκριμένα:

  • Καθαρισμός των υαλοπινάκων και των etalbond της πρόσοψης του κτηρίου με χρήση μηχανήματος με απιονισμένο νερό.
  • Καθαρισμός των υαλοπινάκων εξωτερικά του κτηρίου με χρήση μηχανήματος με απιονισμένο νερό.
  • Καθαρισμός των υαλοπινάκων του κτηρίου εσωτερικά με χειροκίνητο καθαρισμό.

Όλος ο καθαρισμός γίνεται με χρήση ειδικών αφαλατικών υγρών καθαρισμού, εξειδικευμένων για την αφαίρεση αλάτων και ρύπων (σκόνη, καυσαέριο κτλ).

Ειδικό Μηχάνημα καθαρισμού υαλοπινάκων με απιονισμένο νερό

Η τεχνολογία του ειδικού μηχανήματος καθαρισμού υαλοπινάκων που παρέχει η εταιρεία μας βασίζεται στην μετατροπή του νερού δικτύου σε απιονισμένο νερό. Η επιφάνεια (υαλοπίνακες και πλαίσια αυτών) ψεκάζεται ομοιόμορφα και με την βοήθεια ειδικών βουρτσών αφαιρούνται οι ισχυροί ρύποι, όπως είναι περιττώματα πουλιών και άλλα. Το σημαντικότερο όμως από όλα είναι ότι το απιονισμένο νερό στεγνώνει χωρίς να αφήνει στίγματα ή ραβδώσεις.
Οι σταθμοί εργασίας αποτελούνται από μία συσκευή επεξεργασίας & διακίνησης του νερού, όπου είναι εγκατεστημένη σε ειδικό όχημα της εταιρείας μας, και από ένα σετ πολύ ελαφριών βιδωτών κονταριών τα οποία ασφαλίζουν άψογα μεταξύ τους με τελικό αποτέλεσμα να μετατρέπονται σε μία ενιαία και πολύ στιβαρή κατασκευή. Το καθαρό νερό προωθείται στους ψεκαστήρες στην κορυφή των κονταριών δια μέσω δύο ανεξάρτητων ελαστικών σωλήνων. Οι βαλβίδες ψεκασμού διανέμουν ομοιόμορφα το νερό πάνω στην επιφάνεια που καθαρίζουμε. Με τη χρήση του μηχανήματος αυτού η εργασία σε ύψη μέχρι και 20m μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς τη χρήση σκάλας, ανυψωτικού ή εναεριτών.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ (ΤΖΑΜΙΩΝ)

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΟΨΗΣ